Insamling till Servicestugen - med lotteri!

Under våren 2017 genomfördes en nödvändig renovering av Servicestugan, som används av de som bor här med husvagn eller tält – både vid egna läger och som privata gäster. Där finns kök, duschar, toaletter och tvättstuga. Vår lilla camping är mycket uppskattad av de som gästar den kortare eller längre tid, och denna verksamhet drar in mycket intäkter till gården. Efter många års användning av servicestugan behövde våtutrymmena förnyas, innertaken göras vid och både ventilation och uppvärmning förbättras. Detta kan du få vara med och stötta!

Här finns en teckning på ett hus. Varje bräda motsvarar 1 000 kr. Huset kommer att ”fyllas i” under insamlingsperioden och vi kommer skicka ut uppdateringar om hur "huset fylls". Vi avser att ha ett lotteri under insamlingsperioden, så för varje 100 000 kr finns det fina vinster att få. När vi passerar en 100 000 nivå drar vi en vinnare som får en vinst. Det betyder alltså att även en liten gåva kan få stor betydelse – både för dig och för Åhus Missionsgård! 

Vinster privatpersoner:
- Övernattning för 2-4 personer i en av stugorna en vecka (valfria lediga dagar).
- 3-rätters middag för 4 personer på Åhus Missionsgård
- Julbord för 2 personer på Åhus Missionsgård 

Vinster förening:
- Brio-produkter till auktion eller lotteri för ett värde av 1000kr 

Betala in via bankgiro 142-5917 eller Swish 123 073 00 28 – märk ”Servicestugan” – så är ni med! Även ni som redan gett gåvor till Servicestugan under våren är med.

(För föreningar som vill vara med gäller också att öronmärka gåvan "servicestugan" – skriv gärna ut planschen för att ha ett eget "mål" att fylla.)

 

 

 

Stäng