Husmors-/Ekonomibiträde 50 %

Vi söker dig som vill arbeta på en Missionsgård, i en fantastisk miljö nära havet, med verksamhet för alla åldrar. Läger som anordnas i egen regi sker på kristen grund. Vi har även konferenser, festarrangemang och catering. Till detta kommer uthyrning av stugor, rum och campingplatser. Du arbetar tillsammans med vår Husmor och tjänsten innehåller matlagning, planering, disk, städning mm. Det ingår även att ta emot gäster och anvisa bokade rum.

Du kan laga mat i storkök och är inte rädd för att själv ta ansvar för köket. Du har lätt för att samarbeta men kan också arbeta självständigt. Du är glad och positiv och älskar att möta nya människor. Meriterande med utbildning inom Restaurangkök och erfarenhet inom storhushåll. Bil/körkort är inget krav men en fördel för egna resor till och från arbetet.

Åhus Missionsgård är en kristen lägergård belägen 3 km söder om Åhus centrum i lugn och vacker tallskog några hundra meter från havet. Gårdens egen verksamhet bedrivs på evangelisk-luthersk grund.

Välkommen med din ansökan snarast dock senast 2018-04-30. Ansökningarna behandlas löpande och tillsättning kan ske tidigare.

Skicka din ansökan till E-post: ansokan.ahusmissionsgard@gmail.com

Vi kontaktar dig!

 

Sommarvaktmästare 2018

Ta chansen att bo och arbeta i ett av Sveriges semesterparadis!

Vi söker dig som är händig, trevlig och helst med körkort. Arbetsuppgifterna består av renhållning, trädgårskötsel, bokningar, mottagning av gäster, cykelunderhåll, samt finnas tillhands för gäster och utföra det föreståndaren anvisar.

För mer information: info@ahusmissionsgard.se

 

 

 

Stäng