Uthyrning

Camping

Hos oss här på Åhus missionsgård är ni även välkomna att campa. På campingen finns tjugofem husvagnsplatser med elanslutning och vi har även tältplatser till förfogande.
På campingen finns även lillstuga en enkel campingstuga med 2 stycken våningssängar för 900 kr/natt. Sänglinne och handdukar medtages av gästen. Dusch, toalett och kök finns i servicebyggnad. I priset ingår att gästen städar enligt instruktioner.

Servicesstugan innehåller kök, tvättrum, duschar och toaletter. Det finns även ett utekök tillgängligt under sommarmånaderna. Campingen ligger naturskönt i tallskog med ett promenadavstånd på 700 meter genom mossbeklädda sanddyner ner till den milsvida Östersjöstranden.

Ankomst efter kl. 12 och avresa före kl. 11 (om ej annat avtalats).

Priser
 • Husvagnsplats (inkl el) 360 kr/natt vid lågsäsong (vid längre vistelser ges rabatt)
 • Husvagnsplats (inkl el) 450 kr/natt vid högsäsong den 7/7—21/7
 • Husvagnsplats (exkl el) 360 kr/natt vid högsäsong den 7/7—21/7
 • Tältplats 300 kr/natt (1-4 personer)
 • Ställplats (ej el) 300 kr/natt
 • Säsongsplats (ej el) 16.500 kr, den 1/4–30/9 (för kortare tid, lämnas pris)
 • Vintersäsong (ej el) 1.500 kr/månad
 • Lillstuga, enkel campingstuga med 2 våningssängar, 900 kr/natt. I priset ingår att gästen städar enligt instruktioner.

Fest och bröllop

Åhus missionsgård en plats att fira på, så behöver ni en fin plats för högtidsdagen eller ska ni fira bröllop – då är ni välkomna hit!

Vi kan duka långbord och laga festmat till uppåt 140 personer. Vi står även för catering om ni skulle önska den modellen.

Önskar ni övernattning så går det att ordna vi totalt 64 bäddar på gården fördelade på 4 stugor. I varje stuga finns 4 eller 5 rum och pentry. Standarden på rummen kan jämföras med god vandrarhemsstandard och på varje rum finns 1–4 sängar (våningssängar som kan lyftas ned).

Gården har en alkohol- och drogfri policy.

Välkommen att kontakta oss på 044–247555 så hjälper vi er gärna att komponera en egen meny och lämna offert med prisuppgifter.

Konferenser

Fräscha, funktionella lokaler kombinerat med god och vällagad mat – allt till realistiska priser – gör Åhus Missionsgård till en bra plats för planeringsdagar och konferenser.

I våra lokaler finns mötes- & konferensmöjligheter för stora som små sällskap från 10 personer upp till 160 personer. Vår matsal rymmer upp till 100 personer.

Ska ni ha en konferens, planeringsdag eller annat möte då kan ni hyra våra funktionella och fina konferenslokaler för upp till 160 personer och dessutom få god och vällagad mat från vårt kök.

Ingår
Kaffe med fralla vid ankomst
Lunch
Kaffe med kaka och bulle på eftermiddagen
Frukt och vatten i konferenslokalen.

Utrustning
Trådlöst nätverk
Projektor
Whiteboardtavlor
Blädderblock med mera.

Vi kan också erbjuda konferens med övernattning för upp till 65 personer med vandrarhemsstandard. Vi har beachvolleyplan och bollplan på anläggningen samt cyklar och kanoter till uthyrning.

Åhus Missionsgård driver ett handelsbolag som är momsregistrerat. Samtliga priser som angetts är inklusive moms.

Gården har en alkohol- och drogfri policy.

Endagskonferens (minst 10 personer)

Lokalhyra av huvudbyggnad för 10–160 personer 3.500 kr/dag

Lokalhyra av servicestugan 950 kr/dag

Pris/person 310 kronor (inkl. 25% moms) då ingår kaffe & fralla, lunch, kaffe, bulle & kaka och frukt och vatten i konferenslokalen.

Logi

Totalt på gården finns 64 bäddar fördelade på 4 stugor. I varje stuga finns 4 eller 5 rum och pentry. Standarden på rummen kan jämföras med god vandrarhemsstandard och på varje rum finns 1–4 sängar (våningssängar som kan lyftas ned).

Det finns två modeller på stugorna.
Den ena stugan innehåller 4 rum med 4 bäddar i varje rum.
Alla rummen har handfat på rummet och det finns dusch och toalett i korridoren och till gång till ett pentry för självhushåll.
Den andra modellen på stuga innehåller 5 rum, fördelat på 2 fyrbäddsrum, 1 trebäddsrum, 1 tvåbäddsrum och 1 enkelrum.
Även denna stuga har handfat på rummen och dusch och toalett i korridoren samt ett pentry för självhushåll. Det finns även möjlighet att lyfta av en ovansång från våningssängarna och/eller ställa in en säng i pentryt om man önskar fördela sig på annat sätt.

Priser rumsuthyrning

 • Rum med 1-bädd 475 kr/natt
 • Rum med 2-bäddar 730 kr/natt
 • Rum med 3-bäddar 1.000 kr/natt
 • Rum med 4-bäddar 1.250 kr/natt
 • I alla logipriser ingår att gästen städar enligt instruktioner.
 • Sänglinne och handdukar medtages av gästen.
 • Ankomst efter kl. 15 och avresa före kl. 10 (om ej annat avtalats).